AIRPORTS NEAR ORLANDO | Convenient Airport Near Orlando's Activities

For airports near Orlando fly Orlando Melbourne International Airport. MLB Orlando airport is your convenient airport near Orlando's activities. Here we focus on Orlando holiday information like theme parks, cruises from Orlando, NASA's Kennedy Space Center, getting to the Orlando area beaches and other activities in the Orlando area.

THE Airport for Your Orlando Holiday


Disney World • Sea World • Universal Studios • Beaches

Orlando Holiday Airport

Orlando International Airport Melbourne: de luchthaven van Orlando themaparken, Cruises en stranden!

Voor het gemak van reizen en het gemak om uw vakantie in Orlando, gebruiken de Melbourne Orlando International Airport (MLB), de luchthaven voor uw Orlando vakantie. MLB Airport biedt de beste in de luchthaven van diensten en gemak.

  • MLB is de dichtstbijzijnde luchthaven naar de stranden
  • MLB is de dichtstbijzijnde luchthaven naar de cruises
  • MLB is dicht bij Orlando vakantie pretparken en andere attracties zoals Disney World, Universal Studios, Kennedy Space Center, Port Canaveral en Cocoa Beach

Niet alleen vliegen naar Florida voor uw vakantie-vliegen rechtstreeks naar de stranden van Orlando!

Wanneer je landt op Orlando Melbourne International Airport, bent u minder dan 10 minuten van de wereld-beroemde stranden en een korte rit naar Orlando themaparken. In feite, MLB is de dichtstbijzijnde luchthaven naar de omgeving van Orlando stranden, de dichtstbijzijnde luchthaven naar de cruisemaatschappijen in Port Canaveral, en recht op de weg vanaf het Kennedy Space Center en Cocoa Beach. Disney World, Universal Studios, Sea World, Kennedy Space Center en kampioenschap golf en vissen zijn allemaal binnen een korte afstand van Orlando MLB Airport!

Waarom verblijf in de drukte van de stad als u uw vakantie in Florida kunnen doorbrengen op een strand resort met uitzicht op mijl van ongerepte stranden, wuivende palmbomen in de oceaan bries en een tropisch drankje in je hand?

De moeilijkste beslissing die u zal elke ochtend worden geconfronteerd tijdens uw vakantie Orlando zal zijn of om een ??zandkasteel of ga naar de vele nabijgelegen Florida attracties bouwen.

Voor het gemak van reizen en het gemak om uw vakantie in Orlando , gebruiken de Melbourne Orlando International Airport ( MLB ) , Uw Orlando Holiday Airport.

Translate »